Hírek

Hírek

Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés pályázat

Kedvezményezett neve: Tarnazsadány Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés (MFP-KKE/2020)

Projekt címe (azonosító száma): Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés Tarnazsadány községben az MFP-KKE/2020 pályázat keretében (3085593461)

Szerződött támogatás összege: 4.108.450,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Tarnazsadány Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program “Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés” alprogramjának keretében egy erőgépet és egy hozzá kapcsolható munkagépet kíván beszerezni. A megítélt pályázati támogatásból olyan gépek vásárlására kerül sor, amelyek alkalmasak a közterületek megfelelő kezelésére, igényes települési környezet kialakítására. A községben megfelelő gépek hiányában évről-évre gondot jelent a közterületek hómentesítése. A projekt eredményeként beszerzésre kerülő SOLIS 26 kistraktor a hozzá csatlakoztatható függesztett vágóéllel és gumilappal rendelkező BTL- 125AE tolólappal nagy segítséget jelent majd a téli hóeltakarításban, valamint a belterületi utak padkáinak rendezésében.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.08.15.Intézkedési Terv az új koronavírus-járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családjaik támogatására:

Kórházi kiskönyv autizmussal élő személyek részére:

további információk: http://aosz.hu/


Önkormányzati választás

A Tarnazsadányi Helyi Választási Iroda Vezetőjének 1/2019. (VIII.08.) számú közleménye.

A 2019. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások száma Tarnazsadány településen: 27.

A 2019. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán az egyéni listás jelöltállításhoz, képviselő jelöltséghez szükséges ajánlások száma Tarnazsadány településen: 9.

Közlemény:

NVB 183/2019 határozata:


Tisztelt Tarnazsadányi lakosság!

Ezúton is szeretném tájékoztatni önöket, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz benyújtott pályázatunkat számunkra kedvezően bírálták el.

A pályázaton nyert összegből sikerült a képen látható Ford Transit 8 személyes kisbuszt megvásárolni.

Tisztelettel:

Dobi István
Tarnazsadány Polgármestere


Tisztelt Tarnazsadányi Lakosság!
Tisztelt Látogatók!

Örömmel tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Tarnazsadány Község hivatalos weboldala elkészült és megkezdte működését.

www

A weboldal fő feladata, hogy teljes körűen tájékoztassa a tisztelt lakosságot illetve a weboldalt felkereső látogatókat a község híreiről és a település fontos információiról.

Tisztelettel:

Dobi István
Tarnazsadány Polgármestere